Catrice prime and fine contouring palette



Danas ću vam ukratko pisati o maloj paleti za konturiranje koju sam izbjegavala kupiti jer mi se jednostavno nije činila praktičnom. No na kraju kao i u većini slučajeva bila sam u krivu i u potpunosti promijenila mišljenje.


Paleta dolazi u standardnom catrice-ovom pakiranju, čvrstom i plastičnom bez ikakvih mana.Proizvod dolazi u 11g te ga možete kupiti za 35,90 kn.

Proizvod dolazi u 2 nijanse koje su lako nadogradive, ne truse se, te su jako pogodne za blendanje. Nijansa za konturu je svijetlo smeđe boje i srednje jačine na licu. Suhe su teksture što je veliki plus, jer kremasti proizvodi su dosta komplicirani za blendanje. Prilikom konture bitno vam je da je sjena s kojom želite postići konturu ispod jagodične kosti slična sjeni pri kraju čeljusti.
(Slika s interneta,tekst dodan)
Kao proizvod, dosta je mekan i izrazito pogodan za blendanje. Smeđa nijansa je pogodna i za tamnopute i za one koji vole jaču konturu. Nadogradiva je i bez problema možete postići otići od 'natural' do 'drag' look. Higlighteri su dobri, no najviše se i vide na licu nego na ruci.

Samo kontura

Jako lijepo daje konačan izgled licu te ističe pojedine dijelove lica. Lako se može koristiti za
konturu čeljusti,nosa,čela itd. Nije potrebno trljati kist u proizvod jer  bilo kakav kist pokupi proizvod bez problema. Sa ovim proizvodom nećete pretjerati kao npr. kod kremastih proizvoda kod kojih kasnije izgledate kao da imate prljavo lice, te ne možete izblendati do kraja.

Kontura i highlighter

Uživajte.

You Might Also Like

0 komentari